Video’s


Aan elk initiatief werd gevraagd waarvoor de prijs gebruikt zal worden, Annemarie met haar prachtige wortel-corsage hield een goed verhaal. Superblij waren wij ook met de aanwezigheid van Andy van de Voedselbank die in de zaal zat en ook nog even aan het woord kwam om te benadrukken hoe nuttig en noodzakelijk het is dat we veel verse biologische groenten kunnen verbouwen:

Video: Fransje FM


Blij verrast waren wij toen we hoorden dat wij samen met twee andere initiatieven door de Rabobank zijn genomineerd voor een bijdrage a € 500,=, € 1.000,=, of 1.500,=.
Op 1 november 2017 werden er in de Stadsschouwburg 3 pitch filmpjes vertoond, zie hieronder het pitchfilmpje van Voedseltuin IJplein.

Video: Fransje FM


Half juli 2017 hing er een zwerm ( de 2de van dit seizoen) bijen in de Voedseltuin. Zij heeft een paar dagen in de fruitboom gehangen en de regen doorstaan, Aan het einde van de middag kwam imker Vinko Suran om de zwerm te scheppen en heeft het nieuwe volk een plek in de tuin gekregen. Het filmpje laat goed zien hoe dit in de praktijk gaat.Item over de voedseltuin in de uitzending Heel NL Doet, uitgezonden op 9 maart 2017:


Vrolijke muziek van de Mighty Midgets op het Voedseltuin feest 2016:


Het Nieuwendammer Shantykoor zorgde voor gezelligheid op burendag 2016:


Het is al weer een tijdje geleden dat Buurttelevisie Amsterdam de Voedseltuin IJplein kwam filmen:

Dubbelclicken om op volledig scherm te kijken.