Steun de voedseltuin!

Vind je de Voedseltuin IJplein een leuk initiatief en wil je een bijdrage leveren dan kan dat op vele manieren. Wij kunnen altijd hulp gebruiken op alle fronten.

  • Steek je handen uit de mouwen en kom helpen met het werk in de tuin op de algemene werkdagen, zie de agenda. Er is altijd een coördinator aanwezig die weet wat er moet gebeuren en hoe. Groene vingers zijn niet vereist 😉
  • Lijkt het je leuk om je te verdiepen in het teeltplan en de werkwijze en zou je ook welk eens de leiding willen nemen op een algemene werkdag, meld je dan aan en loop een paar keer mee met de coördinator.
  • Actieve vrijwilligers kunnen bovendien lid worden van de vereniging Voedseltuin IJplein. Als lid kun je meebeslissen over het beleid van de Voedseltuin. Je wordt lid door jaarlijks € 5,= over te maken op rekeningnummer  NL32 INGB 0006 8284 38 t.n.v. Voedseltuin IJplein, o.v.v. lidmaatschap.
  • Vind je de Voedseltuin en het doel sympathiek en wil je dit project financieel steunen, dan ben je van harte welkom je aan te melden als VRIEND van de voedseltuin. Je bijdrage kan worden overgemaakt op rekeningnummer  NL32 INGB 0006 8284 38 t.n.v. Voedseltuin IJplein, o.v.v. gift.
  • Houd de agenda in de gaten! We organiseren regelmatig leuke activiteiten zoals workshops, plantjesmarkt en feesten. Naast deze openbare activiteiten organiseren we speciale activiteiten exclusief voor leden en vrienden, zo hebben wij in 2017 al een excursie bezielde tuinen gedaan en staan er nog meer leuke uitjes op het programma.
  • Kom gewoon gezellig langs, bewonder de tuin en maak kennis met de vrijwilligers.