Steun de voedseltuin!

Vindt je de Voedseltuin IJplein een leuk initiatief en wil je een bijdrage leveren dan kan dat op vele manieren. Wij kunnen altijd hulp gebruiken op alle fronten.

  • Steek je handen uit de mouwen en kom helpen met het werk op de tuin op de algemene werkdagen, zie de agenda. Er is altijd een coördinator aanwezig die weet wat er moet gebeuren en hoe. Groene vingers zijn niet vereist 😉
  • Lijkt het je leuk om je te verdiepen in het teeltplan en de werkwijze en zou je ook welk eens de leiding willen nemen op een algemene werkdag, meld je dan aan en loop een paar keer mee met de coördinator.
  • Twitter je graag of wil je zo nu en dan berichten/foto’s/video’s op Facebook plaatsen of weet je andere manieren om de Voedseltuin IJplein te promoten, wees welkom en geef dit aan!
  • Vindt je de Voedseltuin en het doel sympathiek en wil je dit project financieel steunen, dan ben je van harte welkom je aan te melden als VRIEND van de voedseltuin. je bijdrage kan worden overgemaakt naar ons rekeningnummer dat onder aan elke pagina op onze website staat.
  • Houd de agenda in de gaten! We organiseren regelmatig leuke activiteiten zoals workshops, plantjesmarkt en feesten. Naast deze openbare activiteiten organiseren we speciale activiteiten exclusief voor leden en vrienden, zo hebben wij in 2017 al een excursie bezielde tuinen gedaan en staan er nog meer leuke uitjes op het programma.
  • Kom gewoon gezellig langs, bewonder de tuin en maak kennis met de vrijwilligers.