Ik steun de voedseltuin en word lid/verleng lidmaatschap
Alleen vrijwilligers kunnen lid worden.

*=verplicht veld
Lid worden

We vragen voor het lidmaatschap een financiële bijdrage van minimaal 10 euro per kalenderjaar. Dit bedrag is nodig om het vrijwilligerswerk te faciliteren. Hierbij kun je denken aan koffie en thee voor jou als vrijwilliger en de groente die je meekrijgt.

Je kunt er voor kiezen om een hoger bedrag te geven. Elk lid is zelf vrij om een bedrag te kiezen, wanneer je 15 euro of meer geeft word je automatisch vriend en vanaf €300,- word je zelfs donateur. Als je donateur wordt vermelden we, indien gewenst, jouw (bedrijfs)naam op onze website.

Voel je niet verplicht om een hoog bedrag te geven, we zijn sowieso blij met jouw lidmaatschap.

NB: Betalingen online worden verwerkt met Mollie Payments. Mollie zal op bankafschriften worden vermeld als begunstigde. Nadat je hebt afgerekend met iDEAL krijgt je direct via e-mail een bevestiging.

Als je kiest voor een jaarlijkse betaling stem je ermee in dat de lidmaatschapsbijdrage vanaf het tweede jaar per automatische incasso wordt geïnd. Het is altijd mogelijk om een geïncasseerd bedrag binnen 8 weken via je bank terug te laten storten.

Maak je liever geen gebruik van Mollie payments dan kun je natuurlijk ook zelf je bijdrage via jouw eigen bank overmaken. Maak het bedrag dan over op bankrekening NL32 INGB 0006 8284 38
t.n.v. Voedseltuin IJplein onder vermelding van ‘lidmaatschap’ en je naam.

Je kunt je lidmaatschap opzeggen via onderstaande knop of door een mail te sturen naar info@voedseltuinijplein.nl.