Buurtfeest in de Voedseltuin 6 juli 2019

Op zaterdag 6 juli van 15:00-18:00 is er in de Voedseltuin IJplein weer een zomerfeest met muziek en lekker eten. Het is een feest voor alle buurtbewoners. Iedereen – van jong tot oud – is welkom!

Er worden lekkere hapjes bereid met groenten, kruiden en zelfs bloemen uit de tuin. We koken op houtvuur en er wordt gebarbecued. Het eten dat we bereiden is halal en ook aan de vegetariërs is gedacht. Als je zelf iets lekkers te eten of te drinken wilt meenemen is dat van harte welkom!

Geen feest zonder muziek! De muzikale optredens worden verzorgd door Mind the Gap en Willem Teunissen. Als we afgaan op het succes van vorig jaar kunnen we je veel luisterplezier beloven en misschien wil je zelfs wel een dansje wagen.

Nieuw dit jaar is dat er een bijzondere activiteit speciaal voor kinderen op het programma staat. Zij kunnen meedoen met een workshop “gezond eten kids”. Deze wordt verzorgd door de BuurtWerkKamer.

Het zomerfeest is een gezamenlijk initiatief van de Voedseltuin IJplein en Springlevend in de Wijk. Het eten wordt mede verzorgd door Resto van Harte en Dok du Nord.

De middag is geheel gratis.

Voor informatie en vragen mail naar: info@voedseltuinijplein.nl of jbswvogelbuurt@gmail.com.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *