Wat ziet de Voedseltuin er prachtig uit dit jaar!

Door de komst van het Corona-virus is er veel veranderd, ook voor de Voedseltuin. Geplande activiteiten en workshops konden niet doorgaan maar gelukkig kon het werken in de tuin wel ‘gewoon’ doorgaan. En de crisis heeft ons ook veel positiefs gebracht. Tijdens de lock down hebben veel nieuwe mensen de tuin weten te vinden en zich aangemeld als vrijwilliger. De toeloop was zelfs zo groot dat we een extra werkdag hebben ingesteld, op dinsdagen van 10:00 tot 13:00.

Al die extra enthousiaste mensen hebben, samen met de vaste groep vrijwilligers, er aan meegewerkt dat we dit jaar een enorme oogst hebben voor de Voedselbank, meer dan ooit! Daarnaast heeft de tuin er nog nooit zo mooi onderhouden uitgezien!

Een andere reden waarom we dit jaar al vroeg in het seizoen een grote opbrengst hadden is de nieuwe koude bak. Deze hebben we mede dankzij een donatie van het Leefkringhuis kunnen bouwen.

Geen groene vingers maar wel onze prachtige tuin ervaren? Je bent van harte welkom om door de tuin te wandelen en op een bankje van het mooie uitzicht te genieten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *