Recept van Natasha
Ingrediënten
- 1 grote zak spinazie
- 2 uien
- 4 tenen knoflook
- 4 tomaten
- 4 cm gember
- Stuk halloumi of paneer
- Kurkuma
- Korianderzaad
- 2 groene pepers
- Garam massala
- Evt. kokosmelk of yoghurt
- Rijst (of naan)
Bereidingswijze
Kook de rijst en giet af.
Blancheer de spinazie in 3 min en druk het vocht eruit.
Rooster het korianderzaad in een droge pan, voeg olie, kurkuma, de gesneden ui en pepers toe en bak even.
Voeg dan de gesneden gember, knoflook en in blokjes gesneden tomaten toe en bak even.
Meng de spinazie, massala en zout erdoor en pureer in een blender.
Snijd de de halloumi in blokjes en bak in hete olie of ghee goudbruin, laat op keukenpapier uitlekken en meng door het spinaziemengsel.
Meng er eventueel wat kokosmelk of yoghurt door en serveer met rijst en/of naan.