Burendag – Oogstfeest en theatertour Onze Vrijheid

Op zaterdagmiddag, 22 september – vieren we ons oogstfeest op Burendag. Dit keer wordt het een theatrale middag. Je bent vanaf 14.00 uur welkom. Tijdens de burendag kun je genieten van de oogst – een hapje en drankje – EN je kunt deelnemen aan de theatertour: ‘Onze vrijheid’.
We stellen het op prijs wanneer je ook iets te eten of te drinken mee neemt voor deze middag om met elkaar te delen.

Ga mee op wandeltocht door Amsterdam-Noord, treed in de voetsporen van uw begeleider of laat u meenemen aan de hand, de keuze is aan u. Iedere deelnemer loopt afzonderlijk mee met een begeleider, die op drie momenten vertelt hoe hij/zij (on)vrijheid ervaart. Bij de laatste stop kan de deelnemer vragen over vrijheid beantwoorden. Weer terug bij de Voedseltuin wisselt u van begeleider, loopt u een andere route en krijgt u een ander persoonlijk perspectief op vrijheid te horen en te zien. Aan het einde kan er worden nagepraat, onder het genot van een drankje. De eindpresentatie – wandelroute gaat drie keer van start.
Op de Voedseltuin zijn de hele middag optredens van Nederlandse en internationale artiesten uit Polen, Griekenland, Italië en Marokko. Alle optredens hebben te maken met het thema vrijheid.

Reserveren: info@voedseltuinijplein.nl

Regie: Anouke de Groot, Theaterstraat
Dit project vindt plaats in samenwerking met het ZID Theater

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *