Rabo buurtfonds

Geld Geld Geld

 

De vrijwilligers van de Voedseltuin willen natuurlijk het allerliefst werken op de tuin, helpen om gezond biologisch voedsel te verbouwen voor de voedselbank. Echter hebben wij daarvoor wel wat geld nodig voor zaden, gereedschap, opslagruimte, website enzovoorts. Gelukkig zijn er flink wat vrijwilligers die zich inzetten om de benodigde financiële middelen te vergaren.
Zo kan het dus gebeuren dat je de ene dag oog in oog staat met een bankdirecteur en de andere dag weer op de markt, je moet er wat voor over hebben.

Blij verrast waren wij toen we hoorden dat wij samen met twee andere initiatieven door de Rabobank zijn genomineerd voor een bijdrage a € 500,=, € 1.000,=, of 1.500,=.
Op 1 november 2017 werden er in de Stadsschouwburg 3 pitch filmpjes vertoond, zie hieronder het pitchfilmpje van Voedseltuin IJplein.


Video: Fransje FM

Aan elk initiatief werd gevraagd waarvoor de prijs gebruikt zal worden, Annemarie met haar prachtige wortel-corsage hield een goed verhaal. Superblij waren wij ook met de aanwezigheid van Andy van de Voedselbank die in de zaal zat en ook nog even aan het woord kwam om te benadrukken hoe nuttig en noodzakelijk het is dat we veel verse biologische groenten kunnen verbouwen:


Video: Fransje FM

In de maand november kan er door de leden gestemd worden op één van de drie initiatieven, nog even wachten dus op de uitslag.

Pitch Annemarie

Er was volop gelegenheid om te netwerken en Annemarie, Fransje, Conny en Andy gooiden dan ook al hun charmes in de strijd. Hopelijk houden we hier nog wat goede contacten aan over.

Conny

Dit gaat nu even over geld, maar we kunnen altijd helpende handjes gebruiken in de tuin, kom eens een keertje kijken!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *