Voedseltuin Ijplein

Samen voedsel verbouwen voor sociale projecten

Gezamenlijke werkdagen:

Dinsdagochtend van 10:00 tot 13:00 uur
Woensdagmiddag van 12:00 tot 15:00 uur

Ondanks de corona willen we iedereen graag de gelegenheid geven om te tuinieren. Dit zou mogelijk moeten zijn als we tijdens het werk in de tuin op minimaal 1,5 meter afstand van elkaar blijven. Helaas kunnen we niet meer samen theedrinken, maar we zetten verspreid over de tuin theekannen neer zodat ieder zelf thee kan pakken. Dus neem je eigen beker mee! We drinken thee in groepjes van maximaal 2, op veilige afstand van elkaar, verspreid over de tuin. Ook mag er maar één persoon per keer in de kas. In het uiterste geval behouden wij ons het recht voor om mensen weg te sturen als het niet lukt om een veilige afstand van elkaar te bewaren.

Als jij of iemand uit je directe omgeving corona hebben en bij verkoudheidsklachten en/of koorts verzoeken we je niet naar de tuin te komen.

Steun de voedseltuin

Lijkt het jou leuk om mee te denken over de visie voor de tuin, nieuwe ideeën te ontwikkelen en nieuwe projecten te realiseren voor de Voedseltuin? Eens in de maand komt het bestuur samen om te vergaderen. Dan wordt de voortgang van de tuin besproken. We zoeken vrijwilligers die in het bestuur willen komen.

WORD JIJ ONS NIEUWE BESTUURSLID?

Iets voor jou?

Wil je meer weten over wat het inhoudt om bestuurslid te zijn, spreek dan Annemarie, Louise, Wil of Gunter een keer aan of mail naar info@voedseltuinijplein.nl.

Word vriend of kijk hier wat je nog meer kunt doen.

Meld je aan voor de Nieuwsbrief

Ben je vrijwilliger bij de voedseltuin vink dan het selectievakje aan om ook de mails voor vrijwilligers te ontvangen

Vrijwilliger